Gjør hustaket ditt til en solskinnshistorie

Vi planlegger, prosjekterer og monterer komplette solcelleanlegg skreddersydd for ditt behov!

Ved å velge et solcelleanlegg fra Sikringen er du garantert kvalitetsprodukter med gode garantiordninger og rask montering av fagpersonell. Våre medlemmer har vært gjennom omfattende opplæring på solcelleanlegg, er autoriserte installatører og er registrert i Elvirksomhetsregisteret.

Solcellepaneler

Enebolig

Sikringen har bred erfaring av solcelleinstallasjoner på eneboliger over hele Norge – fra Lindesnes til Lofoten. Våre medlemmer er foretrukket av kunder på grunn av bred ekspertise på produktvalg, lang erfaring med ulike taktyper og installasjoner som leveres til svært konkurransedyktige betingelser. 

Vi tilbyr en rekke ulike typer solcelleanlegg avhengig av om du ønsker mest effekt eller det beste visuelle uttrykket.

Kontakt oss for å få et tilbud på din enebolig!

Hytte

Sikringen har stort fokus på kvalitet og tilbyr kun godt gjennomtestede løsninger laget for permanent bruk der strømnett ikke er tilgjengelig. Lurer du på hvor stort anlegg du har behov for, så hjelper vi deg selvfølgelig i gang og gjør kjappe beregninger basert på ønsket strømforbruk. 

Våre medlemmer har lang erfaring med forskjellige installasjoner og hjelper deg gjerne med planleggingen. Vi kan blant annet hjelpe deg med:

  • Kartlegging av ditt behov for strøm
  • Dimensjonering av batteri til ditt forbruk
  • Montering av solcellepaneler
  • Hjelp med søknad til støtteordninger for solcellepaneler til hytter/fritidsboliger
  • Prisoverslag/prosjektering slik at du får et kostnadsbilde på produkter og installasjon

 

Kontakt oss for å få et tilbud på din hytte!

Solcellepanel montert på en seter hvor vi kun ser de øverste vinduene og mønet på bygget som er brunbeiset
Taket på et stort bygg med mange solcellepanel dekker taket. Man kan se fire personer stå og snakker om panelet i det fjerne

Næringsbygg

Solcelleanlegg på næringsbygg blir stadig mer populært i Norge. Dette skyldes blant annet at anleggene stadig blir mer lønnsomme og at fordelene med et solcelleanlegg blir flere for hvert år som går.

Når man skal investere i et solcelleanlegg til næringsbygg så er det viktig at man velger riktig montør og produkter. Et solcelleanlegg er ment for å ha en lang holdbarhetstid, men det skjer kun gjennom riktig produktvalg og kvalitetssikker montasje av produktene.

Dersom du ikke gjør de riktige valgene kan du risikere å reduser kvaliteten på solcelleanlegget til ditt næringsbygg, produksjonen til solcelleanlegget og ikke minst levetiden på solcelleanlegget.

Sikringen har lang erfaring med montasje av solcelleanlegg på næringseiendom og kan hjelpe deg med alle aspekter av et solcelleanlegg – fra planlegging til montasje.

Vi hjelper deg blant annet med:

  • Analyse av energiforbruk
  • Prosjektering av anlegget og produktvalg (solpaneler, invertere mm.)
  • Beregning av totale installasjonskostnader inkludert kartlegging av støtteordninger.
  • Tett oppfølging fra tilbud til idriftsettelse av solcelleanlegget.

Kontakt oss for å få et tilbud på din næringseiendom!

 

Finn din lokale elektriker