Smarthus

Smart, smartere, smartest. Det er mange grader av hvor “smart” hjemmet ditt kan bli. Begrepet smarthus er overalt nå for tiden. Men hva betyr det? Det er lett å føle seg litt “dum” i dette landskapet, men husk, det som er smart er ofte enkelt. For eksempel styring av lys og varme – eller til og med hele huset – fra nettbrett eller mobil. Vi gir deg oversikten du trenger.

ELKO Smarthus

ELKO Smart er en løsning for smarthus utviklet av Norges ledende leverandør av elektromateriell. Produktene og det lekre designet kjenner du fra før, men nå er de smartere.

Et ELKO smarthus er enkelt å bruke. ​Du velger selv om du vil styre det med app, stemmekontroll eller om du vil bruke bryteren, akkurat slik du er vant til.

Du kan også sette opp stemninger og automasjoner for å styre lys, varme og apparater etter bruksmønstre - for eksempel slik at alt lys skrur seg av når du forlater huset.​

Finn en Sikringen-elektriker som hjelper deg i gang med ditt ELKO Smarthus.

En kvinne med jeans sitter med telefonen i fanget og styrer strømappen ELKO Smart som er en løsning for smarthus. Hun trykker seg inn på varmekabler for å spare strøm
Spar strøm med smarthus

mTouch Home

mTouch Home fra CTM Lyng er i sin helhet både utviklet og produsert i Norge, noe som gjenspeiler seg i kvalitet, kundestøtte og bærekraft. Denne løsningen for smarthus er svært brukervennlig og gir deg full kontroll på strømforbuket.

Via trådløse sparebrytere, senker du temperaturen når du forlater huset og slår av alt lys når du legger deg. I tillegg til lys og varme, har mTouch sikkerhetsprodukter som kan gi deg ekstra trygghet. Via trådløse brytere slår du enkelt av boligens brannfarlige apparater når du legger deg, og stenger vanntilgangen når du reiser bort.

Full kontroll!
Med effektstyring kutter du enkelt toppene i forbruket ditt, samtidig som du kan senke varmen i huset - rett fra lomma. Med en Energy Controller koblet til sikringsskapet, en app på telefonen og mTouch HUB kan du ta strømsparingen til et nytt nivå! Og skulle det mot formodning skje noe med sikkerheten, vil du få varsel i appen.

Dali lysstyring

Dali lysstyring fra Micro Matic er kompatibelt med KNX og gjør dine nåværende lys- og bryterløsninger heldigitale. Selv “vanlige” familier har sine helt særegne behov og bevegelsesmønstre innefor sitt hjem.

Med sensorer og digital styring, kan du helautomatisere og gruppere belysningen i de ulike sonene og rommene hjemme, og dermed både øke komforten og senke strømutgiftene.

Nærbildet av en telefon som viser et stort blått bildet med symbol av et hus og fire lyspærer, og dette er appen Dali lysstyring fra Micro Matic er kompatibelt med KNX og gjør dine nåværende lys- og bryterløsninger heldigitale
Et smarthus-system vises på en grå vegg, og inn døråpning er det en resepsjon som er bygd opp av blanke marmorfliser

KNX Smarthus

KNX Smarthus gjør din bolig trygg og energieffektiv. Sammen med deg kartlegges dine hverdagsscenarier, og de smarte løsningene tilpasses hvordan de elektriske punktene i din bolig kan styres fra ett punkt og gjøre hjemmet tryggere.

Varslingssensorer, adgangskontroll, styring av lys, persienner og varme gjør både hverdagen smidig og sikker. Er du bortreist kan hjemmet imitere at noen er hjemme ved å skru på lysene i gitte perioder eller om noen beveger seg rundt boligen.

Eaton xComfort

Eaton xComfort er Norges mest solgte system for smarthus med over 100 000 installasjoner og flere forskjellige styreenheter som gjør det mulig å for eksempel endre belysning, kontrollere persiennene eller å styre temperaturen i hvert rom.

Eaton anbefaler den enkle og brukervennlige xComfort Bridge til å ta boligen til neste nivå av styring for smarthus, på en måte som er enkel, skalerbar og fremtidssikker.

Kontakt en Sikringen-elektriker for å få ideer og tilbud til automasjon for din bolig.

Hva er smarthus
Våre medlemmer leverer smarthus-løsninger

Z-Wave

Ønsker du å tilpasse hele eller deler av bolige med smarte løsninger, lar Z-Wave deg enkelt velge det som passer for din bolig. Gå for den aller siste teknologien innefor totale løsninger for smarthus eller håndplukk løsninger innenfor sikkerhet, lys, varme, app-basert styring eller sensorkontroll.

Vi hjelper deg med kartlegggingen ved hjelp av Z-Waves Smart Guide som også lar deg velge farger og design som passer akkurat din stil og smak.

SmartSound

Smart sound er utviklet med vekt på god lyd, design og funksjonalitet. Lydanlegget går sømløst inn i ditt smarthus med appene Google Home eller Connecte, og støtter Chromecast, Google multirom og Internettradio. Produktet gjør det enkelt å integrere innbygd lyd i smarthuset hvor høyttaler har samme dybde som standard downlight.

Integrer lyd i ditt smarthus og utforsk radiostasjoner fra hele verden gjennom Smart Sound. Med Google multirom støtte kan hele hjemmet, venterom, restaurant, butikk eller kontor enkelt styres og automatiseres.

Lydstyring

Finn din lokale elektriker