Elbillading

Skal du kjøpe eller har akkurat kjøpt din første elbil og trenger gode råd på installasjon av hjemmelader?

Det er enkelt når du har oversikten, men først kan det være lurt å få profesjonell hjelp, så du får best mulig forståelse av lademodus, pluggtyper, ladekabler og riktig lading som forlenger batteriets levetid og ytelse.

Amina elbillader

Like enkelt å lade bilen som mobilen

Når du setter mobilen til lading, forventer du at den lades opp uten problemer. En smarttelefon trenger ikke en smart lader. Hvorfor skal en smart bil trenge det?

Den eneste forskjellen mellom mobillading og elbillading er at når du har en elbillader med alle sikkerhetsfunksjonene (som Amina), er det helt trygt å lade bilen mens du sover.

Dagens elbiler kommer med egne løsninger for smartlading. De tillater deg for eksempel å velge når på døgnet du vil lade. Flere og flere strømselskaper får også egen app der du kan gjøre akkurat de samme valgene. Da trenger jo ikke laderen din å være noe smart, når bilen og strømselskapet allerede gjør jobben for deg.

Ta kontakt med en Sikringen-elektriker og få installert din Amina-lader!

Lading av din elbil

Når du kommer hjem fra jobb og parkerer bilen, skal ladingen foregå enkelt, sikkert og pålitelig – hver gang. Med stadig flere elbilmerker, en stadig større bruktbilpark og med mange ulike standarder for lademoduser, kabler og pluggtyper er det godt å få litt hjelp.

Våre montører sørger for at din hjemmelader følger det siste innen forskrifter og sikkerhetsregler. Slapp av, vi skreddersyr den enkleste og beste løsningen, så du kan lade dine egne batterier når du endelig har litt fritid.

En elbil i sølv mot en bakgrunn i grått. Elbilen lader og ladeporten er lyst opp og koblet til en ladestolpe
Tre hvite Nissan Leaf lader på enkel ladestasjon. Når man har kjøpt elbil kan det være smart å ha elbillader hjemme.

Elbilading i sameie eller borettslag

Elbilmarkedet er fortsatt i god vekst i Norge, men lovverket har i mange år hengt etter. Dette er i ferd med å endre seg. Retten til å lade elbilen hjemme og hvem som skal ta oppgraderingskostnadene har vært et betent tema i flere år.

La oss være din faglige rådgiver og objektive sparringspartner på fordeligsnøkkelen av infrastruktur, ladebokser og strømforbruk.

Vi har lang erfaring med kostnadseffektive og trygge løsninger for lading av elkjøretøy.

Bedrift eller næring

Vi har et bredt utvalg av elbilladere for ulike markeder fra flere forskjellige leverandører. Enten du har behov for lader til privat bruk, næringsbygg eller borettslag, så hjelper vi deg å finne den rette.

Kontakt oss for mer informasjon

Lading av elbil

Finn din lokale elektriker